Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński (938 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a ja zartowałam z tym psychologiem ,2 takich to to forum by nie zniosło moje zdrowko spoks jakos udaje mis ie uciec przed epidemia grypy i to bez szcepienia
jak tam z wojskiem załatwiłes?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
juniorsous napisał:
a tutaj o 10 : 52

Reakcja natychmiastowa,az sie nie chce wierzyc.Czyzby dlatego,ze ktos Wam cos zarzucil Szkoda,ze gdy fazi i ulv prosili o pomoc w organizacji zlotu, nie bylo wielkiego zainteresowania.Nie mowiac juz o tym pozal sie Boze ogloszeniu,zamieszczonym przez administracje .
Moze gdyby forumowicze zrobili zrzute to ogloszenie by wygladalo tak jak powinno,ale skoro nikt kasy za to nie wzial to po co zajmowac zbyt duzo miejsca na portalu.Powiem wiecej,nikt nawet nie raczyl zaglebic sie troszke w informacje zawarte w watku i forumowicze sa wprowadzani w blad.
DROGI ADMINIE SPOTKANIE ZACZYNA SIE O GODZINIE 18-TEJ W KOSCIELE A NIE W KLUBIE SCOTSMAN.
W KLUBIE SCOTSMAN SPOTYKAJA SIE LUDZIE W DRUGIEJ CZESCI SPOTKANIA,ALE TO JUZ OKOLO GODZINY 21.00
Ogolnie...troszke wiecej zainteresowania problemami poruszanymi na forum ,bo bez forumowiczow portal upadnie i nie pomoga reklamy klubu Na...n,poniewaz nie bedzie mial kto ich ogladac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
juniorsous napisał:

Reakcja natychmiastowa,az sie nie chce wierzyc.Czyzby dlatego,ze ktos Wam cos zarzucil Szkoda,ze gdy fazi i ulv prosili o pomoc w organizacji zlotu, nie bylo wielkiego zainteresowania.Nie mowiac juz o tym pozal sie Boze ogloszeniu,zamieszczonym przez administracje .
Moze gdyby forumowicze zrobili zrzute to ogloszenie by wygladalo tak jak powinno,ale skoro nikt kasy za to nie wzial to po co zajmowac zbyt duzo miejsca na portalu.Powiem wiecej,nikt nawet nie raczyl zaglebic sie troszke w informacje zawarte w watku i forumowicze sa wprowadzani w blad.
DROGI ADMINIE SPOTKANIE ZACZYNA SIE O GODZINIE 18-TEJ W KOSCIELE A NIE W KLUBIE SCOTSMAN.
W KLUBIE SCOTSMAN SPOTYKAJA SIE LUDZIE W DRUGIEJ CZESCI SPOTKANIA,ALE TO JUZ OKOLO GODZINY 21.00
Ogolnie...troszke wiecej zainteresowania problemami poruszanymi na forum ,bo bez forumowiczow portal upadnie i nie pomoga reklamy klubu Na...n,poniewaz nie bedzie mial kto ich ogladac

to bylo w ogole jakies ogloszenie na portalu ? ja nawet nie zauwazylem, ups !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:
...to bylo w ogole jakies ogloszenie na portalu ? ....
NO TAK TO BYWA... ,że administracja albo działa albo nie działa ....
A JAK JUŻ COŚ ROBI TO CICHACZEM.....tup...tup...nie przymierzając jak ....xxxxxxxx... .
WŁAŚNIE zlikwidowano CAŁKOWICIE NASTĘPNY POST bez podania przyczyny...
BA NAWET BRAK CYWILNEJ FORUMOWEJ ODWAGI BY NAPISAĆ....

JA ADMIN ...TAKI OWAKI ...LIKWIDUJĘ TEN POST ...BO... TO... TAMTO... OAWMTO... SIAMTO...

OJ ŹLE ZACZYNA SIĘ DZIAĆ W PAŃSTWIE DUŃSKIM BARDZO ŹLE...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:
juniorsous napisał:

to bylo w ogole jakies ogloszenie na portalu ? ja nawet nie zauwazylem, ups !

Ulv rozmawialam z kilkoma osobami,ktore nie sledza na biezaco wydarzen na forum.Poinformowalam ich o organizowanym zlocie i powiedzialam, ze na forum jest zamieszczone ogloszenie i caly watek poswiecony temu tematowi.Ani jedna osoba nie mogla sie zkumac o jakim ogloszeniu mowilam,bo nikt nie dostrzegl takowego.Moze to i dobrze,bo gdyby ludzie przyszli o 18-tej do klubu scotsman to na 100-we wrociliby do domu wkurzeni
Taka ta nasza administracja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:

NO TAK TO BYWA... ,że administracja albo działa albo nie działa ....
A JAK JUŻ COŚ ROBI TO CICHACZEM.....tup...tup...nie przymierzając jak ....xxxxxxxx... .
WŁAŚNIE zlikwidowano CAŁKOWICIE NASTĘPNY POST bez podania przyczyny...
BA NAWET BRAK CYWILNEJ FORUMOWEJ ODWAGI BY NAPISAĆ....

JA ADMIN ...TAKI OWAKI ...LIKWIDUJĘ TEN POST ...BO... TO... TAMTO... OAWMTO... SIAMTO...

OJ ŹLE ZACZYNA SIĘ DZIAĆ W PAŃSTWIE DUŃSKIM BARDZO ŹLE...!!!

myslalem, ze masz na mysli ten post o domu w Bergen po tym, co napisales (a zgadzam sie z tym,co pisales)
ale widze, ze on jest
to co oni zas usuneli ?? smieszy mnie taka cenzura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:

myslalem, ze masz na mysli ten post o domu w Bergen po tym, co napisales (a zgadzam sie z tym,co pisales)
ale widze, ze on jest
to co oni zas usuneli ?? smieszy mnie taka cenzura...

PRZYWRÓCILI POST...ciekawe na jak długo...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ale ktory post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok